FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Misss Bitcoin - Bitcoin koers nog lager

Bitcoin koers nog lager! Bitcoin Mining, BAKKT, IMF & Technische Analyse

Hi, wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In deze video bespreken we onder anderen de uitspraken van Christine Lagarde van het IMF, omtrent een Centrale Bank cryptocurrency. Daarnaast komt het veelgenoemde argument betreffende het niet rendabel zijn van het minen aan bod én bespreken we hoe vreemd het is dat BAKKT, ineens na de koersval van bitcoin, de lanceringvan haar handelsplatform uitstelt...

'And last but not least' bespreken we natuurlijk de koers van bitcoin aan de hand van Technische Analyse.

More videos of Misss Bitcoin at MUXE TV

Are you interested in more content of Misss Bitcoin? Find more of her videos below.

TOP