FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Misss Bitcoin - Wanneer breekt bitcoin uit?!

Misss Bitcoin - Wanneer breekt bitcoin uit?! | Bakkt Futures, ETF, Tether, USDT, Hard Fork BCH

Hi, wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In deze video bespreek ik met jullie, waarom ik een andere visie heb omtrent de hoogte van de nieuwe bitcoin bodem. Ook bespreken we de komst van ETF en Futures naar de bitcoin markt. Daarnaast vind er een hardfrok plaats op Bitcoin Cash, Waardoor bitcoin ABC en Bitcoin SV ontstaan, ik leg je uit hoe dit zit. Ook bespreken we de nieuwsfeiten omtrent Tether én bekijken we de koersgrafiek van bitcoin met behulp van Technische analyse, want er is namelijk iets vreemds gaande...

More videos of Misss Bitcoin at MUXE TV

Are you interested in more content of Misss Bitcoin? Find more of her videos below.

TOP