FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Misss Bitcoin - Uitbraak bitcoin & nieuws

Misss Bitcoin - Uitbraak bitcoin & nieuws over Yale, OTC, Roger Ver, Segwit, BCH & IBM

Hi, wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In deze video bespreek ik drie, of eigenlijk vier belangrijkse nieuwsitems van deze week. Roger Ver deed namelijk een vreemde uitspraak over Bcash en IBM is opweg naar het transparanter maken van de voedsel industie. Ook bespreken we wat OTC voor invloed heeft op de bitcoin koers, hoe het staat met de segwit implementatie en waarom de universiteit Yale naar crypto kijkt. Natuurlijk is het zoals iedere week ook weer tijd voor de Technische Analyse, want wanneer breekt de koers nou eens uit?!

More videos of Misss Bitcoin at MUXE TV

Are you interested in more content of Misss Bitcoin? Find more of her videos below.

TOP