FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Misss Bitcoin - Belangrijk nieuws stampt bodem bitcoin aan

Belangrijk nieuws stampt bodem bitcoin aan

Hi, wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In deze video leg ik je uit waarom de koers van bitcoin en andere crypto’s lijkt te draaien en er een hogere bodem is gezet. In deze video vertel ik wat de reden is van deze koersomslag. Fundamenteel is er namelijk veel aan de hand. In deze video bespreken we vier belangrijke dingen, van Coinbase, tot de SEC en Morgan Stanley, alles komt aan bod. De wijze levensles van Misss Bitcoin komt deze week ook weer aanbod, want wat maken wij een onwijs geweldige tijd mee.

Daarnaast bespreken we ook het technische plaatje en kijken we natuurlijk, hoe je hier het beste op kan inspelen.

More videos of Misss Bitcoin at MUXE TV

Are you interested in more content of Misss Bitcoin? Find more of her videos below.

TOP