FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Misss Bitcoin - Waarom ging de bitcoin koers omlaag?

Waarom ging de bitcoin koers omlaag?

Hi, wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In deze video bespreek ik waarom de koers van bitcoin gisteren zo enorm daalde. Mijn inziens zijn er vier verschillende mogelijkheden: Goldman, de mega Whale van Silk Road, de hoeveelheid uitstaande shorts, of gewoon de Selffulfilling Prophecy genaamd Technische Analyse ;) En dat, heel toevallig allemaal op het zelfde moment.

Daarnaast heb ik nog iets belangrijks wat ik met jullie wil delen, want in Iran kostte bitcoin ineens 24.000 dollar. Waarom dat is, vertel ik je in deze video.

Daarnaast komt natuurlijk de grafiek aanbod en checken we wat we aankomende week kunnen verwachten van de bitcoin koers.

More videos of Misss Bitcoin at MUXE TV

Are you interested in more content of Misss Bitcoin? Find more of her videos below.

TOP